Inspiratie opdoen bij mooie bedrijven!

Ben jij bezig met een nieuwe manier van werken in jouw organisatie? Of gaan jullie binnenkort een (Lean) traject in? Het is zeer inspirerend om een kijkje te nemen in de keuken van bedrijven die dit al jaren in hun cultuur hebben geborgd.

Inspiratie opdoen bij mooie bedrijven!

Ben jij bezig met een nieuwe manier van werken in jouw organisatie? Of gaan jullie binnenkort een (Lean) traject in? Het is zeer inspirerend om een kijkje te nemen in de keuken van bedrijven die dit al jaren in hun cultuur hebben geborgd.

Healtcare only: Toyota Wales (UK) - 1 dag

Lean-inspiratiereis voor de zorg! De ultieme kans om mee te gaan naar de Toyota-fabriek in Engeland. Zo haal jij inspiratie in huis door een kijkje achter de schermen te nemen bij een van de grondleggers van continu verbeteren!

 

Reis - Operational Excellence in Leadership & Improvement - 3,5 dagen

Ervaar onder leiding van Remco Claassen, dé ultieme leiderschap- en verbeter-experience. Zo heb je de kans om het wereldberoemde Toyota Productie Systeem (TPS) met eigen ogen te zien. Ook brengen we een bezoek aan de Land Rover-fabriek, waar de klantwaarde hoog in het vaandel staat. Daarnaast volg je meerdere workshops gegeven door Remco Claassen, een groot begrip op het gebied van leiderschap!

Medio 2020

Toyota Wales (UK) - 2 dagen

Het Toyota productie systeem (TPS) is wereldwijd bekend en wordt door vele andere bedrijven gebruikt. Naast de workshop TPS en een bezoek aan de werkplaats van Toyota zijn er volop andere Toyota workshops mogelijk tijdens deze reis.

Cygnific Amsterdam

Wil je een bezoek brengen aan een organisatie waarin Lean overal zichtbaar is? Dit kan bij Cygnific, het Sales & Service Centrum van Air France & KLM, in Amsterdam. Kom ook kijken hoe het bedrijf erin is geslaagd om Lean tot in de fundatie van de organisatie door te voeren.

SEW-Eurodrive Rotterdam

SEW-Eurodrive is in Nederland een mooi voorbeeld van een internationaal bedrijf waar gewerkt wordt met Lean in een industriële sector. Dit bedrijf in Rotterdam heeft zijn deuren geopend voor het publiek. Bekijk hoe SEW in de praktijk de unieke producten altijd op tijd weet te leveren.

Volkswagen-fabriek (DEU)

Haal inspiratie in huis door een bezoek te brengen aan de Volkswagen-fabriek in Duitsland. Tijdens deze  reis word je geïnspireerd en gemotiveerd om zelf direct aan de slag te kunnen met het continu verbeteren van jouw werkprocessen! 

Toyota Wales (UK) - 1 dag

Op zoek naar dé manier om processen in je werk te verbeteren? Blijf je steeds op hetzelfde probleem hangen, of heb je als Lean believer altijd al een keer bij Toyota willen rondkijken? Meld je dan nu aan voor de kennisreis naar de fabriek van Toyota in Wales! De fabriek is een bron van inspiratie.

Wij zijn FL*W Travel

Vanuit ons vak als proces- en projectmanagers in de zorg, organiseren we deze inspiratiereizen! Kennis delen, je wereld vergroten en plezier maken ineen: voor ons bestaat er geen mooiere combinatie!