Over FL*W

Wil je het werken in jouw bedrijf of organisatie leuker én makkelijker maken? Wij kunnen helpen! Dagelijks continu verbeteren: dat is het doel!
Image

Rob de Graaf

Dagelijks ben ik op zoek naar nieuwe ideeën om het leven voor patiënten, consumenten en mijzelf makkelijker én leuker te maken.

De kennis om te verbeteren zit in de mens zelf. Ergens diep verscholen in de hersenen zit vaak de oplossing. Tijdens sessies activeer ik het creatieve brein, zodat mensen zelf aan de slag kunnen met 'verbeteren'.

Door het inspireren van mensen wil ik een professional opnieuw in zijn of haar kracht zetten. Als inspirator en innovator ga ik graag met mensen samen opzoek naar de juiste oplossing. Door het afstemmen van processen kunnen mensen elkaar weer vinden en samen werken aan een leuke en productieve werkplek.

Ik ben: innovatief, activerend, gek op mijn job, inspirerend, humor, idealist.
Image

Irma van de Luytgaarden

Vanuit een verpleegkundige achtergrond ben ik doorgegroeid via teamleider naar Black Belt. Iedere dag streef ik naar het opdoen van nieuwe kennis en dit pas ik toe in de praktijk!

Als Black Belt coach train ik professionals tijdens Yellow Belt trainingen en op de werkvloer in diverse Lean tools, zodat zij de regie over hun eigen processen verkrijgen en beheersen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor projectselectie Lean Six Sigma, data-analyses, review en coaching van de Black, Green en Yellow belts.

Ik leer je hoe je continu verbetering en procesbeheersing kan inzetten om te streven naar de ideale klant- of patiëntwens. Daarbij wordt kwaliteit, veiligheid, gastvrijheid en doelmatigheid continu vergroot en wordt de medewerkerstevredenheid verhoogd.

Ik ben: innovatief, inspirerend, doorzetter, resultaatgericht, mensgericht en zelfstandig.

Met elkaar maken we een betere wereld!

Streven naar perfectie

Perfectie bestaat niet, maar streven naar perfectie wel. Door steeds in een staat van ontdekking te verkeren, breng je je organisatie continu op een hoger niveau. Hierdoor worden processen makkelijker, collega’s gelukkiger en is er ruimte voor innovatie!

Experts in continu innoveren

Door ervaring, opleiding en het steeds in de praktijk brengen, durven wij inmiddels te zeggen dat we expert zijn in procesverbetering in (zorg)organisaties. En daar zijn we trots op, want dit is wat wij het liefste doen!

Werken voor je idealen

Vanuit onze gezamenlijke achtergrond in de verpleging, hebben wij een groot hart voor mensen en voor zorgen dat mensen in hun optimale staat van zijn kunnen leven. Zowel op gebied van gezondheid als het gebied van efficiëntie en (werk)geluk. Wij geloven dat we met ons werk de wereld een stukje makkelijker en leuker maken voor iedereen!

SAMEN BEREIKEN WE:

  • De klant of patiënt staat centraal
  • 100% reductie van verspillingen
  • Je organisatie komt in staat van ontdekking en innovatie
  • Medewerkers zijn gelukkiger en actiever